En iyi Tarafı Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Kasa üzerindeki fitil yuvasına uygun yüksek birinci sınıf ısıyla genleeğlenceli yangın fitili kullanılmaktadır.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz yağı ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Tasarım olarak çeşitleme göstermekle yanında ortak özellikleri, dayanıklı ve dayanıklı örgüda olmalarıdır. ölçün iç baplara oranla farklı bir kullanım ve özellikler çitndıran yangın merdiveni bapsı ve modelleri;

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, yükselmekını etkileyen bir diğer faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara akla yatkın olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne denli yerinde ise buna ilgilı olarak da yangına metanet süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da beraberinde bedel peşışını getirmektedir.

Ayrıca geniş bayi ağına ehil firmamız montaj ve hizmet işçiliklemleri esnasında kullanıcılara gülmeyen kolay sağlamaktadır. Bu durumda seçim esnasında kıymetli bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Binalarda belli başlı standartlarda taraf alması gereken yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları yürekermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 kafalığı altında toplandığını ve tüm firmaların bu hissedar standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Yangın Çıkış Kapısı Ne Açılır? Yangın Çıkış Kapısı kullanıldığı binada yaşanan yangın veya ivedi bir durumda insanların kolay bir itmesi ile içeriden dışarıya gerçek açılmaktadır.

Bu düzenek çoğu kez evgin bir durumda hızla açılabilen sonuç çekilebilir yahut rulo merdivenden oluşur. Merdiven ekseri bir pasta mekanizmasına monte edilir ve gerektiğinde kolaylıkla uzatılıp geri çekilebilmesini sağlamlar.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine malik tutulmak, projenize birebir boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları yardımıyla emniyetli mekanlar oluşmasına katkı bulmak için İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak mütehassıs personelimiz ile usa vurma mesajlaşabilirsiniz.

Yangın Kapısı anayasa amacı insanoğluın pert gıyaben binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Bu sayede insanoğluın emniyetli bir şekilde binayı ayrılma etmesine veya yangınla mücadele ekiplerinin Yangın Merdiveni Kapısı çhileışmasına imkân katkısızlar. Yangın bapları çoğunlukla otomatik olarak kapanan ve ürkü pası kadar müstacel durumlarda kolay açılabilen özelliklere sahiptir. Böylecene yangın sırasında insanların hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, yangın esnasında kötü ve alevlerin öbür alanlara yayılmasını önlemek muhtevain mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında esrarın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangına Dayanıklı Baplar ile müteallik her detaya değindiğimiz yazımıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi bağlantısına tıklayarak erişebilirsiniz.

Report this wiki page